E-Handel

Sitter ni på den perfekta idén för en e-handel, men saknar
den tekniska och digitala kompetensen för att bygga webbshopen? Då har ni kommit helt
rätt. Driver ni redan i dagsläget en e-handel utifrån en fungerande
affärsmodell, men är missnöjda med hur den fungerar rent tekniskt? Då har ni
också kommit rätt. Vi erbjuder produktion av e-handel helt utifrån varje kunds
specifika önskemål och behov. Ingen (nåja, nästan ingen) lösning är omöjlig att
ta fram, vissa lösningar kan bara ta lite längre tid i anspråk.

 

 

 

 

Webbshop för era behov

En e-handel från Area81 Solutions är alltid väl anpassad för just er verksamhets behov. Att uppdatera produktsortimentet, göra prisförändringar och annat dagligt underhåll av webbshoppen ska vara enkelt och smidigt – och det ser vi också till att det är. Administratörsgränssnittet är rent och fokuserat vilket gör att vem som helst är kapabel att sköta om e-handeln efter en kort stunds tillvänjning.

Marknadens populäraste betallösningar

Vi har möjlighet att erbjuda en mängd av de populäraste betallösningarna integrerade i de e-handelsplatser vi bygger, såsom Swish, Klarna, PayPal, Swedbank Pay, Svea Ekonomi, Google Pay, Apple Pay och Dibs. Vidare kan vi erbjuda e-handelsplatser som är synkroniserade med ekonomitjänster såsom Visma och Fortknox, vilket ger flera administrativa fördelar. Exempelvis synkroniseras lagersaldo, kunddata och bokföring med automatik och i realtid. Driver du även en fysisk butik kan du koppla både ditt fysiska kassasystem och din e-handel till Visma eller Fortknox och på så vis få ett sammanhållet och kontinuerligt uppdaterat lagersaldo – helt per automatik.

Användbara tilläggstjänster

Utöver detta erbjuder vi ett flertal nyttiga funktioner som tillval, exempelvis fraktsystem där variablerna vikt, distans och landsgränser räknas in och automatiskt genererar gällande pris för den frakttjänst som kunden valt. Andra exempel på populära tillval som vi har möjligheten att tillhandahålla är användning av kampanjkoder, presentkort och återförsäljarinloggning med unika priser för återförsäljare.

Framgångsfaktorer för en konkurrenskraftig webbshop

Vi på Area81 Solutions har all kompetens som krävs in-house för att hjälpa dig och ditt företag att bygga en framgångsrik e-handel. Vi har identifierat några framgångsfaktorer för en lyckad e-handel – dessa är innovativ, användarvänlig och responsiv design och en tydlig marknadsföringsstrategi i kombination med er kännedom och spetskompetens inom just er bransch. Tillsammans lyfter vi din e-handel till nästa nivå.

Boka ett möte så utreder och kartlägger vi just era önskemål och behov.

  • Alla
  • E-Handel
Laptop-roofac
Tracklife
Laptop-stall
2021-01-19_13-31-05-2
Göta Kanal
totalwork01
laptop-torvo
vidatrac-1
Laptop-emperi
simplifyshop-1
laptop-butikuthus