Digitala lösningar

Om oss

Area81 Solutions AB är en aktör med mer än 20 års erfarenhet av IT-branschen – både vad gäller digitala lösningar av alla dess slag samt hårdvarulösningar. Vi erbjuder en helhetslösning för verksamheter som vill ha en och samma leverantör av all digital teknik, vare sig det handlar om mjukvara, produktion av webbsidor, leverans och installation av hårdvara eller någon av de många andra tjänster vi erbjuder.

Flera tjänster – en helhetslösning

I och med att vi är så mångfacetterade med ett brett spektrum av digitala lösningar i vår repertoar – allt från produktion av webbsidor till leverans och installation av hårdvarulösningar – så kan vi erbjuda dig som kund en helhetslösning. Vi tror nämligen att du som kund har tillräckligt att göra utan att behöva samordna det tekniska och hålla kontakt med flera olika leverantörer av teknisk hårdvara och digitala tjänster.

Vår arbetsprocess –
tre grundläggande beståndsdelar

Vi bygger vår verksamhet på tre grundläggande beståndsdelar.

Djupanalys av den enskilda kundens behov måste alltid ske i nära samråd med kunden, vad ni vill ha och behöver i er verksamhet är det trots allt ni som vet bäst. Därför behöver vi inledningsvis genomföra ett eller flera möten i intervjuformat för att identifiera och kartlägga just era behov.

När den processen är avklarad finns det utrymme att gå vidare på olika vis. Vill ni vara initierade i processen i att exempelvis utveckla en e-handel och ha överblick över samtliga steg som tas så ska ni självfallet vara det. Då ger vi fortlöpande information och ni får möjlighet att komma med kontinuerlig återkoppling. Vill ni istället syssla med er kärnverksamhet och lämna över uppdraget i fråga helt i våra händer, och vara mindre delaktiga i produktionsprocessen, så går det precis lika bra. 

Det här går hand i hand med den tredje beståndsdelen i vår arbetsprocess – god kundvård. Vad som är god kundvård är det inte vi som ska avgöra – det är ni! Därför utgår vi från era önskemål och behov gällande hur arbets- och produktionsprocessen bör se ut. Låt oss kalla det flexibilitet.

Hur det började och vad det lett till

De första stegen togs redan i skolbänken då internettekniken var ny och nyfikenheten stor. Ända sedan dess har vi på Area81 Solutions varit intresserade av, och nyfikna på, tekniska innovationer och digitala lösningar av alla dess slag. Vi vågar påstå att detta intresse och denna nyfikenhet tagit oss hela vägen till att idag vara en av de mest kompetenta aktörerna i hela landet avseende digitala lösningar av alla dess slag – oavsett om det gäller webbsidor, mobiltelefonapplikationer, e-handel, grafisk layout, sökmotoroptimering eller någon av de många andra tjänster vi erbjuder.

Recensioner

“Mycket kompetent företag. 5/5!”

Benny Andersson
Accesit Örebro AB

“Prisvärda underkläder för herrar av hög kvalitet.

Vi på Area81 har stått till tjänst med grafisk profil och logotype till Kalsongshopen.se

“Service, hjälp och kunskap i världsklass. Ett självklart val av IT specialist!”

Fredrik Arnesson
Motorshopen i Värmland AB

“Area81 Solutions AB är en innovativ webbyrå med hög servicenivå och kunskap. De är enkla att jobba med och jag får alltid snabb hjälp när jag behöver.”

Gustav Vettorato

“Världens bästa service!
Kunnig, snabb & lyhörd!”

Madelene Leandersson
Fändriks Fordonsteknik AB (MECA)